25 opskrifter på sovs
Hør uddrag

25 opskrifter på sovs

Katrine Klinken

Politikens Forlag
Det er ofte sovsen, der giver helheden i en ret. Den giver ekstra smag og gør det hele saftigt og lækkert.
 
Sovsen er elsket – men den har også et svært image: sovs klinger gammeldags og af fed mad. Men faktisk kan man lave herlig sovs med få rene råvarer. 25 opskrifter på sovs er en lille grundbog med klassiske kolde og varme sovse fra hele verden. Lær at lave dejlig sovs, der hverken er for tyk eller tynd og lavet af rigtig gode ingredienser uden underlige syntetiske tilsætninger.
 
Det kan være sjovt at lave og få tjek på grundmetoder til at jævne og smage sovsen til. Om det så er et projekt med afkog og lidt sværere teknikker eller ganske enkle sovse med grønsagspuré eller pesto og mole samt dejlige gryderetter, hvor sovsen dannes i retten. Der er mange muligheder for herlig velsmagende og duftende sovs.

Bogen er et uddrag af Katrine Klinkens Sovs skal der til fra 2008.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Køb nu
DKK 19.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 50
ISBN: 9788740032123
Format: ePub
E-bog udk. 31. december 2016
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Fotograf: JENS JUNCKER FOTOGRAFI
Forlag: Politikens Forlag
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Katrine Klinken
I love nem vegetarisk
I love nem vegetarisk indeholder 80 opskrifter fordelt på emnerne: Læs mere
Skaldyr
Skaldyr er sund og velsmagende hverdagsmad. Og skaldyr er luksus. De kræver Læs mere
Børnenes køkken
Børnenes køkken (2011) er for alle, der har lyst til at lave mad og lære de Læs mere
25 lagkageopskrifter
Hjemmelavet lagkage til fødselsdagen er altid utroligt populært. Hvis Læs mere
25 opskrifter til børnefødselsdagen
Mindst én gang om året står enhver forælder og mangler den perfekte Læs mere
Børnenes fødselsdagsbog
DET ER MIN FØDSELSDAG – SÅ SKAL DER VÆRE FEST! 

Børnenes Læs mere
Vintermad
Vintermad er en bog med mad til de kolde og mørke måneder, hvor vi har Læs mere
Børnenes bagebog
Katrine Klinken, Katrine Klinken
Børnenes bagebog er til dig, der gerne selv vil bage. Det er ikke så Læs mere