Aamanns kryddersnaps
Læs uddrag
Hør uddrag

Aamanns kryddersnaps

Adam Aamann-Christensen

Politikens Forlag
Adam Aamann-Christensen er en mester i at puste nyt liv i det gode traditionelle nordiske køkken. Først tog han det danske smørrebrød under kærlig behandling i kogebogen Aamanns til frokost, og nu er turen kommet til kryddersnapsen.
 
Aamanns kryddersnapse er nemme at fremstille på urter, frugter og bær, som enhver kan finde i naturen eller egen have. Aamann-Christensen bevæger sig fra de kendte kryddersnapse, som f.eks. dild-, porse- og slåensnaps, til de helt nye med rosengeranium, citronverbena og rabarber. Ligeledes kommer han med bud på kryddersnapse, man kan lave på de forskellige årstider: fra de allerførste spæde skud af ahorn i foråret til hans egen julesnaps i slutningen af året.

Bogen byder på opskrifter til 37 forskellige kryddersnapse og 55 forslag og opskrifter på små retter, fingermadder eller snacks, man kan nyde til. Mosebøllesnaps og rejer, dild og sprød kartoffel; kvædesnaps og fjerkrælever med friske brombær på sprødt brød; hyldeblomstsnaps og torske-brandade med løvstikke eller rabarbersnaps og flødekarameller med mynte til den søde tand. Og det er blot et par eksempler på, hvor smukt Aamann-Christensen kombinerer elementer fra mormors køkken og fremtryller de lækreste kreationer i et nyt og moderne bud på det nordiske køkken anno 2010.

Bogen er illustreret med skønne fotos af kryddersnapse og mad foruden fotos af de forskellige krydderurter, så man nemt kan genkende dem, når man er på jagt i naturen.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 250.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 168
ISBN: 9788756795647
Format: 172x227
Udk. 24. september 2010
1. udgave, 4. oplag
Indbinding: Indbundet
Fotograf: Fotograf René Riis, Sunwrap.Dk
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Kenneth Schultz
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Adam Aamann-Christensen
Aamanns smørrebrød
  Kokken, køkkenchefen, restaurantejeren og tv-værten Adam Aamann har med Læs mere