Logo - Politikens Forlag

Adam Aamann-Christensen: Uddannet kok, åbnede i 2006 spisestedet og takeaway'en "Aamanns" og er siden blevet rost til skyerne af anmeldere i både ind- og udland. I foråret 2015 åbnede han restaurant i Københavns Lufthavn samt en frokostkantineordning på Holmen. Han har modtaget flere priser, bl.a. "Det Danske Gastronomiske Akademis Æresdiplom" i 2007 for sin store indsats for at gøre smørrebrødet til et gastronomisk håndværk. Har siden efteråret 2014 været tv-vært i et populært forbrugerorienteret madmagasin på DR. Forfatter til kogebøgerne Aamanns til frokost (2009), Aamann kryddersnaps med tilhørende retter (2010) og Aamanns appetit (2012). 

TOP  ▲
Bøger af Adam Aamann-Christensen
Nyhed!
Aamanns smørrebrød
Endelig en bog om smørrebrød!
 
Kokken, køkkenchefen, restaurantejeren Læs mere
Aamanns kryddersnaps
Adam Aamann-Christensen er en mester i at puste nyt liv i det gode Læs mere