Logo - Politikens Forlag
25. august 2014

Afdeling Q titel afsløret

Jussi Adler-Olsens nye bog hedder Den grænseløse

Afdeling Q titel afsløret

Den sjette bog i serien om afdeling Q udkommer 24. oktober i Danmark, og titlen på krimien er nu afsløret. Den hedder Den grænseløse.

Jussi Adler-Olsen har solgt mere end 10 millioner Afdeling Q-bøger på verdensplan, så der er mange, der venter på at få nyt om Carl Mørck og co.

Her er, hvad Den grænseløse handler om:
Midt i sin sædvanlige hårdt tilkæmpede morgenlur med benene på skrivebordet i kælderen på Politigården, får Carl Mørck, leder af Afdeling Q, en opringning fra en bornholmsk kollega.   
"Ja, undskyld, jeg forstyrrer dig, men måske har du lidt tid til at høre på mig." 
Men Carl er afvisende, da han bliver klar over, at han er ved at blive prakket en ny sag på, og så bliver røret i den anden ende lige så stille lagt på.
Kun få timer efter er konsekvenserne fuldstændig uforudsigelige og Carls egenrådige assistent Rose mere rasende end normalt. Hårdt presset fører han Afdeling Q ind i en sytten år gammel og ekstremt tragisk sag om en ung, livsglad kvinde, der forsvandt fra sin højskole og blev fundet hængende dræbt i et træ. 
Den særdeles jordbundne Carl står nu foran en besværlig og mystisk efterforskning, alt imens en dygtig manipulator med jernvilje beskytter sig selv og sine med alle tilgængelige midler og ikke lader nogen eller noget komme i vejen.  

Undervejs og i kompromisløse, alternative miljøer bliver Rose, Assad, Carl og den nytilkomne Gordon udfordret på alle tænkelige måder, og gamle sager og hemmeligheder truer med at vælte firkløveret omkuld. 

Læs mere om bogen HER.

Gå til News