Annes spisekammer
Læs uddrag
Hør uddrag

Annes spisekammer

Anne Hjernøe

Politikens Forlag
Denne bog kunne også have heddet Annes køkken – helt fra bunden. Den handler om alt det gode, man kan lave i løbet af hele året og stille på hylderne til travlere tider, og det som vi ofte køber i dyre domme, men som det meget bedre kan betale sig at lave selv, også smagsmæssigt. Om ting, man kan samle i naturen og bruge til noget godt – og hvordan man så bruger det. Nordisk mysli, Ramsløgssalt, Forårspesto med skvalderkål og løgkarse, Hyldeblomst-te, Tørrede svampe, Æblesnaps med hyben og enebær og Hjemmelavede rosiner er bare nogle af de opskrifter, Anne deler ud af på ting, der spicer maden og tilværelsen op. Det er hyggeligt og livsbekræftende at lave disse ting fra bunden, og det giver en god fornemmelse at være selvforsynende. Mange af alle de gode sager kan laves sammen med husets børn, for det er nemlig også hyggeligt.

Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (hardback)
Belastning...
DKK 150.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 152
ISBN: 9788740008159
Format: 190x250
Udk. 29. april 2013
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hardback
Fotograf: Lykke Rump Fotografi
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Sisterbrandt Designstue
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Anne Hjernøe
Hverdag
Den populære kogebogsforfatter og tv-vært giver sit bud på en sund og Læs mere
Sunde salater
Mangler du ny inspiration til dine salater? Og vil du gerne holde igen Læs mere
Grill & grønt
Grillmad hører så meget sommeren til. Denne bog indeholder alle Anne Læs mere
PBO Kryddersnaps
Bogen fortæller om alt det grundlæggende, man har brug for at vide, når man Læs mere
24 opskrifter til jul
Små, hyggelige hjemmelavede ting at spise er med til at sætte prikken over Læs mere
Sunde grønne retter
Spis masser af grønt og sundt uden at være fanatisk. Det er Læs mere