Logo - Politikens Forlag
Tirsdag d. 25. august 2015, kl. 17:00

David Sedaris interviewes af Anders Grau

Boghallen

David Sedaris interviewes af Anders Grau

Med sarkastisk humor og skarp social kritik er David Sedaris en af USA’s mest fremtrædende essayister og humorister. Han er frygtløs, når det handler om politisk korrekthed og kulturelle eufemismer. Han er både kærlig og satirisk, når det handler om måden, hvorpå vi vælger at leve vores liv. Hans evne til at beskrive det absurde i hverdagslivet og se tilværelsen fra skæve vinkler er enestående. Og han er ikke bange for at bruge sig selv som spejl, når det går løs.

I Forstå diabetes med ugler kommer vi vidt omkring – lige fra faderes påklædning, når familien spiste aftensmad (skjorte og underbukser), Sedaris’ egen første koloskopi (bemærkelsesværdig rar) til den gang han overvejende at købe skelettet af en myrdet pygmæ. Hver eneste fortælling er i bund og grund en kærlighedserklæring til livet og de mennesker vi deler det med. Ligesom de handler om, hvordan vi kan komme til at elske os selv.

Forstå diabetes med ugler er Sedaris’ seneste udgivelse og den første, der er oversat til dansk.

David Sedaris skal optræde på Forfattertrappen i Politikens Boghal tirsdag den 25. august kl. 17. Her interviewes han af Anders Grau.

Arrangementet er gratis.

Gå til kalender