Den inderste fare II
Læs uddrag
Hør uddrag

Den inderste fare II

Birgithe Kosovic

Hvor meget af din frihed vil du ofre for freden? Hvor meget af din fred vil du ofre for friheden?

Den inderste fare II fuldender første binds politisk-personlige romanportræt af Erik Scavenius, den frafaldne adelssøn, den hidsige regeringsleder og kvindeglade mand.

Det er 1942. Igennem to og et halvt år har udenrigsminister Erik Scavenius kæmpet for Danmarks selvstændighed under besættelsen, da kongen har påkaldt sig Hitlers vrede. En ny rigsbefuldmægtiget, gestapochef Werner Best, bliver sendt til København: Nu skal landet nazificeres. Scavenius anser nu sin rolle som beskytter af land og folk for udspillet og vil gå af. Men den nye rigsbefuldmægtigede, der ikke kun er en elegant og kultiveret yngre mand, men også er kendt som ’Blodhunden fra Paris’, tvinger ham til som statsminister.

En dans om magten begynder mellem de to mænd. Men hvem er den stærkeste? Hvor går grænsen mellem underkastelse og integritet? Og hvad er det for en slags venskab, der vokser frem mellem dem?

De to mænd holder ikke kun de danske jøders skæbne i deres hænder. Også for hinanden ender de med at spille en livsafgørende rolle.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Køb nu
DKK 149.00
Sideantal: 640
ISBN: 9788740047677
Format: ePub
E-bog udk. 09. april 2018
Beskyttelse: Digital vandmærkning
På vej
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Birgithe Kosovic
Den inderste fare
Den inderste fare er et politisk-personligt romanportræt af Erik Scavenius, Læs mere