Der der
Hør uddrag

Der der

Tommy Orange

Politikens Forlag
I dagene op til årets store begivenhed for indianerstammerne i Oakland, den traditionelle dansefest, de kalder The Oakland Powow, følger vi ti vidt forskellige personer, mens de gør sig klar til at spille hver sin rolle i festlighederne. Alle har de deres helt særlige grund til at være med, og mens de forbereder sig, hver med sine drømme og forventninger, ambitioner eller bange anelser, ved ingen, hvem af dem der vil overleve den ’store dag’.

En af dem drager af sted for at begå en forbrydelse, men han kan ikke gøre sig nogen forestillinger om, hvor vanvittigt og tragisk den beslutning vil udvikle sig.

Tommy Orange har skrevet en skelsættende roman om vold og vanvid, en rå og usentimental roman. Men er også en roman om styrke og sammenhold, en fortælling om, hvordan moderne indianere lever og måske overlever i de store amerikanske byer i dag.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 300.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 288
ISBN: 9788740041897
Format: 151x228
Udk. 03. august 2018
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Forlag: Politikens Forlag
Oversætter: Rasmus Hastrup
På vej
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Ugebladet Søndag
”På én gang både smertelig og underholdende og lidt af en øjenåbner skrevet af cheyenne- og arapahoindianeren Tommy Orange, der selv er vokset op i Oregon.”
Downloads