Logo - Politikens Forlag
Ditte Ingemann er passioneret madelsker og har et kærlighedsforhold til både gode råvarer og smag, men også til kreativitet og æstetik i forhold til mad. Udover at lave og spise mad er ernæring et område, som også optager hende meget, da hun er uddannet bachelor i ernæring og sundhed med speciale i human ernæring. Ditte står bag madbloggen The Food Club, som omhandler hendes store interesse, passion og appetit for mad. Hun arbejder som selvstændig madskribent, madstylist, fotograf og opskrift sudvikler. Udover at skrive kogebøger er hun fast madskribent for Politiken og svinger gryderne foran kameraet i Go’Morgen Danmark, hvor hun er fast kok.
Vegetar
Vi danskere er kødelskere med stort K, men både krop, sjæl og miljø har brug for kødløse dage, så derfor er det kokken, madskribenten og grøntsagseksperten Ditte Ingemanns mission at gøre os danskere til grøntelskere med stort G.
TOP  ▲
Bøger af Ditte Ingemann
Nyhed!
Vegetar
Både krop, sjæl og miljø har brug for kødløse dage, så derfor er det kokken Læs mere