Eksodus
Læs uddrag
Hør uddrag

Eksodus

Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

Der er valgkamp i Danmark. Malene Jørgensen har stiftet sit eget parti, Bæredygtig fremtid, og hun og hendes partigruppe arbejder målrettet for at komme i Folketinget.

En tidlig morgen i Valby udløses en bombe, da en fremtrædende politiker tager sin cykel for at cykle på arbejde. Herefter eksploderer der cykler i alle dele af København i løbet af dagen, og der udbryder panik i hele byen. Regeringen aktiverer det nationale terrorberedskab med politi, forsvar og hjemmeværn, som går i gang med at fjerne de 600.000 cykler, som befinder sig på gaderne i København.

Mistanken om terror retter sig hurtigt mod muslimske ekstremister og skaber voldsomme reaktioner med knuste butiksruder, angreb på moskeer og personoverfald. Samtidig hamstrer skræmte borgere fødevarer og barrikaderer sig i deres hjem. Malene indkaldes sammen med de andre partiledere til krisemøde i Statsministeriet. Spørgsmålet er, om valgkampen skal aflyses, og der skal indføres undtagelsestilstand i Danmark, indtil man har fanget terroristerne. Dagen efter eksploderer der nye bomber. Denne gang er det ikke cykler, der eksploderer … Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Køb nu
DKK 99.00
Sideantal: 448
ISBN: 9788740048315
Format: ePub
E-bog udk. 19. april 2018
Beskyttelse: Digital vandmærkning
På vej
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm
Arkimedes
En højtstående politiker findes myrdet, og sporene på gerningsstedet peger Læs mere