Fru Magnusson rydder op!
Hør uddrag

Fru Magnusson rydder op!

Kunsten at få orden i helt livs ting

Margareta Magnusson

C & K
Hvad stiller man op med ting og sager fra et helt liv? Hvordan griber man det an, hvis man skal flytte sent i livet eller gerne vil rydde grundigt op og ud i sit hjem?

Fru Magnusson rydder op! er en livsklog, varm og usentimental bog om at rydde op i alle de ting, vi samler sammen gennem livet.

Hvad gør man med tøj, køkkengrej, bøger, nips og de tusind ting i kælderen eller på loftet? Hvad stiller man op med sine hemmeligheder? Skal man sortere sine private fotografier og breve, sådan at ens børn og andre efterlevende ikke får nogen overraskelser? Og hvordan kan man undgå splid i  familien om ens ejendele.

Fru Magnusson er skrevet ud fra personlige erfaringer, som en håndsrækning i en ofte lettere uoverskuelig situation, og forfatteren gør på sin jordnære, håndfaste facon oprydningen til noget meningsfuldt og befriende.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Køb nu
DKK 75.00
ISBN: 9788740044720
Format: ePub
E-bog udk. 12. oktober 2017
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: C & K
Omslagsgrafiker: Alette Bertelsen
Oversætter: Lone Bastholm
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Bognørden.dk, Stina Holdt
brugbar, humoristisk og herligt tankevækkende. For igen er der ting, vi mennesker ikke er så gode til at tale om, og det kan denne lille sag måske bidrage til at ændre på. Hvilken alder har du - er du en af dem, der skal i gang eller kan du rykke den store oprydning nogle år endnu? Det svar finder du blandt meget andet her i Fru Magnussons skønne guide. Læs mere
Downloads