Green kitchen derhjemme
Læs uddrag
Hør uddrag

Green kitchen derhjemme

David Frenkiel, Luise Vindahl

Der er både de hurtige, lækre ting, der passer til en travl hverdag, og lidt mere avancerede weekendretter, der også kan serveres til festlige lejligheder. Alt sammen sund mad, som mætter og får en til at føle sig fantastisk tilpas.

Opskrifterne er lette at bruge: Det er nemt at få overblik over, hvor lang tid det tager at lave maden, og der er masser af ekstra tips undervejs. Basisretter som hjemmelavet tomatsauce, rismelspandekager og nemme linser fungerer som en slags byggeklodser til andre fantastiske hverdagsmåltider. Weekendretterne kræver lidt mere tid, men er alligevel dejligt ukomplicerede; fra blomkålsfish & chips til en mættende festlasagne med citron og ricotta og luftige, bagte doughnuts.

Med fotos, der får tænderne til at løbe i vand og små personlige anekdoter, sætter Green Kitchen derhjemme en ny standard for moderne og inspirerende, vegetarisk, vegansk og glutenfri mad. Dette er en kogebog, man vil bruge igen og igen.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 300.00
Sideantal: 256
ISBN: 9788740040265
Format: 203x255
Udk. 06. februar 2018
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Oversætter: Ulla Oxvig
På vej
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af David Frenkiel, Luise Vindahl
Green Kitchen Smoothies
David Frenkiel, Luise Vindahl
I deres nye bog kommer parret bag det populære koncept Green Kitchen  Læs mere