I mit blod
Læs uddrag

I mit blod

Politikens Forlag
Alle tror, hun er død.
Du ved, at hun lever.
Og nogen vil gøre alt for at skjule sandheden.
 
Stella er uopmærksom et kort øjeblik, og i præcis det øjeblik forsvinder hendes lille datter sporløst. En storstilet eftersøgning sættes i gang, men alt peger på, at den lille pige er druknet, og hun erklæres død.
                     
Tyve år senere er Stella kommet videre med sit liv; hun arbejder som psykoterapeut og har fået en ny familie. Men da en ung kvinde en dag står i døren til hendes praksis, rammes hun af et voldsomt panikanfald, der slynger hende direkte tilbage til fortiden. Hun er overbevist om, at kvinden er hendes døde datter, men hvad er det, der gør hende så rædselsslagen, er hun sindssyg, eller skal hun stole på sit instinkt?

I mit blod er en isnende psykologisk thriller om, hvor langt ud smerten efter et savnet barn kan drive et menneske.

Elisabeth Norebäcks intense thriller har allerede sikret hende en kometstart. Romanen er solgt til udgivelse i 28 lande.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Køb nu
DKK 125.00
Spilletid: 11T 31M
ISBN: 9788740044331
Format: Download MP3
Lydbog udk. 26. oktober 2017
Indlæst af: Karen Abrahamsen
Forlag: Politikens Forlag
Oversætter: Lisbet Kjær Johansen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Sidsesbogreol.dk
’I mit blod’ er en af den slags bøger, som er spændende fra starten, og som holder dig fast hele vejen igennem. Det er én af de bøger, man slet ikke har lyst til at lægge fra sig, og hvor man tæller timer ned, til man kan komme hjem og læse videre. Det er én af de bøger, som jeg fornemmer vil sidde i mig længe. Hvis man er til psykologiske thrillere, så kan jeg kun anbefale, at man læser den. Læs mere
 
 
 
 
 
 
-  Politiken, Rasmus Bech
Det er en led bog. En væmmelig bog. En ægte thriller, der slår gnister mellem siderne, en både psykologisk og handlekraftig spændingsroman. Ja, en frygtelig bog. En frygtelig spændende, frastødende og dragende roman.
 
 
 
 
-  bogrummet.dk
… en kanonspændende bog som holder læseren fanget. Kapitlerne er meget korte, hvilket betyder, at man hele tiden tænker, jeg snupper lige et kapitel mere. Nysgerrigheden driver en hele vejen og bogen er mere end svær at lægge fra sig, før sidste side er læst
Krimisiden.dk:
’I mit blod’ er en meget spændende historie, og jeg er overbevist om, at alle mødre vil sidde på nåle og forstå Stellas situation.
Lektørudtalelse
Underspillet men medrivende domestic noir. Stille og roligt opbygges den dystre stemning, hvor læseren begynder at tvivle på hovedpersonens realitetssans og stabilitet.
Fyens Stiftstidende
Der er en underliggende uro i denne roman af den svenske forfatter Elisabeth Norebäck, der hermed debuterer med en roman, der allerede før udgivelsen blev solgt til 26 lande over hele verden.
I mit blod
I mit blod er en isnende psykologisk thriller om, hvor langt ud smerten efter et savnet barn kan drive et menneske. 
Downloads