I mit blod
Hør uddrag

I mit blod

Elisabeth Norebäck

Politikens Forlag
Alle tror, hun er død.
Du ved, at hun lever.
Og nogen vil gøre alt for at skjule sandheden.
 
Stella er uopmærksom et kort øjeblik, og i præcis det øjeblik forsvinder hendes lille datter sporløst. En storstilet eftersøgning sættes i gang, men alt peger på, at den lille pige er druknet, og hun erklæres død.
                     
Tyve år senere er Stella kommet videre med sit liv; hun arbejder som psykoterapeut og har fået en ny familie. Men da en ung kvinde en dag står i døren til hendes praksis, rammes hun af et voldsomt panikanfald, der slynger hende direkte tilbage til fortiden. Hun er overbevist om, at kvinden er hendes døde datter, men hvad er det, der gør hende så rædselsslagen, er hun sindssyg, eller skal hun stole på sit instinkt?

I mit blod er en isnende psykologisk thriller om, hvor langt ud smerten efter et savnet barn kan drive et menneske.

Elisabeth Norebäcks intense thriller har allerede sikret hende en kometstart. Romanen er solgt til udgivelse i 28 lande.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 250.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 336
ISBN: 9788740041569
Format: 155x230
Udk. 26. oktober 2017
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Indholdsgrafiker: LYMI
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Ved 5 tiden
Oversætter: Lisbet Kjær Johansen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Sidsesbogreol.dk
’I mit blod’ er en af den slags bøger, som er spændende fra starten, og som holder dig fast hele vejen igennem. Det er én af de bøger, man slet ikke har lyst til at lægge fra sig, og hvor man tæller timer ned, til man kan komme hjem og læse videre. Det er én af de bøger, som jeg fornemmer vil sidde i mig længe. Hvis man er til psykologiske thrillere, så kan jeg kun anbefale, at man læser den. Læs mere
Downloads