Logo - Politikens Forlag
16. april 2015

JP/Politikens Forlag udvider med digitalt imprint

JP/Politikens Forlag udvider med digitalt imprint

JP/Politikens Forlag fortsætter udvidelsen af digitale aktiviteter med nyt imprint – Unit e.
Satsningen er en effekt af den digitale udvikling og stigende salg af e-bøger, som forlagsbranchen har oplevet i løbet af de seneste år og forventninger om yderligere vækst i fremtiden.
 
”Som forlag ønsker vi at imødekomme den øgede efterspørgsel efter digitalt indhold. Samtidig er vores hovedformål at gøre mødet mellem forfatter og læser så let som muligt og sikre en høj litterær kvalitet i de historier, vi udgiver. Det giver Unit e os en unik mulighed for at gøre”, siger forlagsdirektør Lene Juul. 
 
Unit e bliver et brand, hvor nye og etablerede forfattere får mulighed for at udgive indhold digitalt i nye formater. Det kan rumme noveller, genreromaner, føljetoner, ’in betweens’ og opdeling af bøger samt singler. De nye typer af udgivelser vil forlaget bruge til at teste nye udgivelsesområder samt at markedsføre og styrke forlagets netværk.
 
Unit e lanceres med seks noveller af etablerede forfattere og vil fremover rumme både klassiske noveller og eksperimenter. For eksempel kan en forfatter udgive en novelle, der tager udgangspunkt i en etableret series persongalleri. På sigt vil læserne også kunne møde udenlandske forfattere, forhåndslæse afsnit fra kommende bøger og købe enkelte kapitler.

Se mere her.

Unit e lanceres fredag den 17. april 2015 med seks noveller.
Unit e’s udgivelser kan købes på politikensforlag.dk samt på alle digitale salgskanaler.

Pressekontakt:
Christina Ove Holm
Pressechef Politikens Forlag
Rådhuspladsen 37
1185 København V
Mail: christina.o.holm@jppol.dk
Tlf: 51 67 73 00 

Unit e lægger ud med seks nyskrevne noveller:

Morten Sabroe: Der er nogen derude, Ralf
Han havde gået ti meter i lampernes skarpe lys, da han vendte sig om mod huset og så op mod panoramaruden hvor Christina stod. Hvis ikke hun havde stået sådan, hvis han havde været der alene og havde slukket for lamperne, ville han have syntes at det var det mest fantastiske hus med den gyldne varme der strømmede ud i den mørke aften. Men ikke nu.
Find her.
 
Daniel Dencik (til sommer aktuel med spillefilmen Guldkysten): Trøst
Jeg får nogle beroligende piller, vi siger farvel, jeg vader rundt et par timer i slotshavens nat i en sø af psykofarmaka, går hjem med åkander om benene. Vi er i postproduktion på min første spillefilm, men jeg har fået en følelse af at befinde mig i udkanten af min egen tilværelse.
Find her.
 
Mathilde Walter Clark: Langsomt over græsset
Han trækker liget ned i hullet, dækker det med jord, og da han er færdig bliver han stående et øjeblik foran bunken med sine beskidte hænder. Han siger ikke nogen ord. Der er kun ham, og hvad skulle han sige?
Find her.
 
Anne-Marie Vedsø Olesen: På månens horn
Det var selvfølgelig Thomas, der havde kunnet det Shakespeare-citat, Thomas der lå i en blodpøl for hendes fødder. Og de havde holdt nytårsaften, og alting havde ændret sig, hun havde ændret sig.
Find her.
 
Jokum Rohde: Vinter-UFO
Udenfor var gaden varm og øde. Jeg trak vejret dybt, idet jeg drejede om ad Vesterbrogade. Den lignede sig selv. Hvor var alle de mennesker henne nu? Her var varmt som i en ørken. Og ganske rigtigt, blåt sand føg ned ad gaden i blæsten fra vest og lagde sig op ad mine sko, ligeså snart jeg stod stille.
Find her.
 
Katrine Marie Guldager: Min familie i England
Hun tog den forbandede bolle, det forbandede stykke lagkage, og eftersom det er almindeligt kendt, at en lille synd kun kan fortrænges med en større, så endte det gerne med, at det ene stykke lagkage tog det andet, at hun gik derfra fuldstændig tilstoppet af mad og med en kedelig fornemmelse af, at familie og overspisning var to sider af samme sag.
Find her.

Gå til News