Lone Star
Hør uddrag

Lone Star

Mathilde Walter Clark

Politikens Forlag
Da Mathildes stedfar dør, plages hun af spørgsmålet om hvad der vil ske, hvis hendes egen far dør ovre på den anden side af Atlanten. Vil der være nogen som ringer? Af skræk for at fortiden skal gå til grunde i hendes erindring, går hun i gang med at skrive den bog om sin far som hun altid har vidst at hun skulle skrive.

Det er historien om en far og en datter og om alt det der adskiller dem – havet, sproget og en stedmor af mytologiske dimensioner. Og om tiden der nådesløst går. En dag er vi voksne, og barndommen ligger uigenkaldeligt bag os, fuld af huller og ting vi fortryder.

Men faren er endnu levende, og datteren har masser af vilje. De mødes på hans fødeegn i Texas. Kan hun gøre
slægtens sted til sit eget? De besøger slægtninge, døde som levende. Texas’ historie filtrer sig sammen med familiens. Der vokser et landskab frem. Tiden bliver langsom. De sidder på verandaen i hver sin gyngestol og ser himlen sortne ...

Lone star er en roman om familie og tilhørsforhold og om at overvinde enorme afstande. Om at være levende og om at se og forstå – og elske alligevel.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Køb nu
DKK 169.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 432
ISBN: 9788740050509
Format: ePub
E-bog udk. 16. august 2018
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Alette Bertelsen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Bogpusheren, Jannik Lunn
Sjældent har jeg læst en mere smuk og gribende gang erindringer.
 
 
 
 
 
-  Kristeligt Dagblad, Svend Skriver
Hun skriver erkendelserne om sine opvækstvilkår frem i romanform og insisterer samtidig på en levende kærlighed til sin far på trods af alle vanskelighederne. Det er smukt gjort.
 
 
 
 
-  Dagbladenes Bureau, Berit Holbek Jensen
Forrygende læsning
IN
’Lone Star' gør læseren klogere. Klogere på sig selv, på forholdet mellem døtre og fædre og klogere på, hvad det vil sige at miste både de levende og de døde.
Litteraturhjørnet.dk
Jeg nød at læse den, at blive hvirvlet ind i Mathilde Walter Clarks fortælling, at glædes over hendes skønne sprog og hendes fine, rammende beskrivelser af følelser, landskaber, mennesker. Det er en stærk fortælling om at gå på opdagelse i sit ophav for måske at kunne føle sig en del af en større helhed Læs mere
Information , Karen Syberg
Mathilde Walter Clark har et varmt blik for det menneskelige i sine brovtende personer, man holdes fast, man lægger nødigt bogen fra sig
Mathilde Walter Clark i lydstudiet
Mathilde Walter Clark indlæser selv bogen Lone Star. Her er et klip fra lydstudiet.
Mathilde Walter Clark om Lone Star
Det er historien om en far og en datter og om alt det der adskiller dem – havet, sproget og en stedmor af mytologiske dimensioner. Og om tiden der nådesløst går. En dag er vi voksne, og barndommen ligger uigenkaldeligt bag os, fuld af huller og ting vi fortryder.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Mathilde Walter Clark
Langsomt over græsset
Smuk novelle om livet og døden fra Politikens Forlags digitale Læs mere
GIPS
Nete Plum er 35 år. Hun bor i Birkerød med sin mand, Jan. En dag kommer Læs mere