Lyden af en hånd der klapper
Læs uddrag

Lyden af en hånd der klapper

Richard Flanagan

Politikens Forlag
I 1954 befinder den jugoslaviske flygtning Bojan Buloh sig i en baraklejr i Tasmanien sammen med sin kone Maria og deres lille datter Sonja. Bojan har bragt sin familie om på den anden side af Jorden i håb om at skabe en bedre tilværelse for dem alle tre. Men en nat går Maria sin vej. Det sidste, Sonja husker om hende, er hendes ranke ryg, der forsvinder i snefoget. Tre år gammel er hun nu alene med sin ensomme og ulykkelige far og må leve med ham, indtil hun selv får chancen for at komme væk.

Femogtredive år senere vender Sonja tilbage til Tasmanien og til faren, der er svækket af druk og  stadig hærget af krigens rædsler, og af nye rædsler, der er kommet til siden. Men inden fortidens skygger truer med at ødelægge alt for dem, sker der noget, som forandrer begges liv for altid.

Lyden af en hånd der klapper er en barsk fortælling om den gamle verdens barbariske krige og den nye verdens barske livsbetingelser. Det er historien om menneskets evige håb om at kunne starte forfra et fremmed sted.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (paperback)
Belastning...
Køb nu
DKK 109.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 10T 5M
ISBN: 9788740046489
Format: Download MP3
Lydbog udk. 08. januar 2018
Forlag: Politikens Forlag
Oversætter: Jakob Levinsen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Sidsesbogreol.dk
Til læsere som søger en dyb og rørende historie og som sætter pris på en forfatter, der formår at bruge sproget på en helt særlig måde.
Information, Tonny Vorm
Det er et rystende portræt af en mand, der har mistet så meget, at han ikke tør binde sig til mere, Flanagan fremskriver.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Richard Flanagan
Den smalle vej til det dybe nord
Dorrigo Evans er 77 år gammel og en berømt kirurg og krigshelt, allerede Læs mere