Mikael Persbrandt
Læs uddrag

Mikael Persbrandt

Som jeg husker det

Carl-Johan Vallgren, Mikael Persbrandt

Politikens Forlag
Selvom Mikael Persbrandt kun er midt i halvtredserne, har han som ”Sveriges nationalskurk” og ”svensk teaters store alfahan” allerede opnået en succes, der kun er få forundt, men også oplevet et dramatisk liv med kvinder, stoffer og sprut, psykisk sygdom og anholdelser.

Nu får vi hele historien fra manden selv. I sine nye erindringer, der på kort tid er blevet en mega-bestseller i hjemlandet, skåner han hverken sig selv eller sine omgivelser.

Persbrandt er i Danmark bl.a. kendt for Hamilton-filmene, HypnotisørenEnglegård, de danske En du elsker, hvor han spillede sammen med Trine Dyrholm, og Hævnen instrueret af Susanne Bier – samt ikke mindst sin rolle som Gunvald Larsson i tv-serien Beck. Men han har i alt medvirket i mere end 70 film og er ikke mindst også en anerkendt teaterskuespiller.

I denne bog beretter han for første gang om opvæksten alene med sin mor, kampen for at bryde igennem som skuespiller, drømmerollerne på Dramaten i Stockholm og de mange filmsucceser. Om de mange kaotiske år med misbrug og om livet i dag. Han øser af anekdoterne og beskriver ikke mindst samarbejdet med de mange andre berømte skuespillere og instruktører, han har mødt på sin vej – uden at lægge fingrene imellem. Bl.a. fortæller han rundhåndet og underholdende om sine oplevelser med danske filmnavne som Mads Mikkelsen, Kim Bodnia, Trine Dyrholm, Iben Hjejle og Susanne Bier.

Persbrandts erindringer er en selvudleverende og brutalt ærlig fortælling om at nå bunden og samle sig selv op igen.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Køb nu
DKK 169.00
Spilletid: 11T 42M
ISBN: 9788740049466
Format: Download MP3
Lydbog udk. 24. maj 2018
Indlæst af: Dan Schlosser
Forlag: Politikens Forlag
Oversætter: Henrik Andersen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Bogfriisen
Biografien, mestret af Carl-Johan Vallgren i tæt samarbejde med hoved-personen, har både dybde og nerve, som en roman af de helt store … Gribende håbløshed – gribende genkomst!
 
 
 
 
-  Nordjyske, Susanne Tram
Han kan skrive, så man fanges ind, blæses bagover, forføres til at ville have mere og med en nerve om et nærmest umuligt og håbløst liv for en person, der gennem mange år først forsøger at slå sig selv ihjel ved at gøre alt det værste, man kan gøre ved sig selv, for til sidst, med lidt hjælp fra andre, at hive sig selv op ved hårene og finde en skønhed i sit liv, der bærer ham videre, fordi han evner at tilgive sig selv. Læs mere
Downloads