Logo - Politikens Forlag
20. august 2014

Ny krimiforfatter til Politikens forlag

Velkommen til Eva Maria Fredensborg

Ny krimiforfatter til Politikens forlag

Forfatter Eva Maria Fredensborg, der de seneste par år har begejstret anmeldere og læsere, har nu taget skridtet fra at være selvudgiver til at være en del af Politikens forlag.

Om skiftet fra selvudgiver til Politikens forlag siger Eva Maria Fredensborg:
”Jeg er stolt af, at jeg er nået så langt selv. Nu har jeg brug for at kunne give nogle opgaver fra mig, og så er det selvfølgelig en stor tilfredsstillelse, at jeg har kunnet skrive kontrakt med lige det forlag, jeg ønskede.”

Forlagschef for fiktion på Politikens forlag, Charlotte Weiss, siger:
”Eva Maria Fredensborg har som selvudgiver markeret sig med to meget stærke titler, der både har indkasseret flotte anmeldelser og præsteret gode salgstal. Derfor er vi på Politikens forlag meget glade for at indlede et samarbejde med hende om det samlede forfatterskab – og vi ser frem til at udgive En gang morder og Min mund er lukket som billigbøger og Eva Marias kommende roman, når den til næste år er klar til udgivelse.”

Eva Maria Fredensborg debuterede i foråret 2013 med krimien Én gang morder, der blandt andet fik følgende ord med på vejen:

Politiken
”Alt i alt en særdeles god oplevelse – en moderne medrivende krimi”.

Weekendavisen
”Et utal af svenske forfattere har forsøgt at skrive indbringende hjemstavnskrimier uden at gøre det bare halvt så godt som Eva Maria Fredensborg har gjort det i sin debut som (krimi)forfatter.”

Fakta:
Eva Maria Fredensborg (f.1969) har danske forældre, men blev født i Sverige og har beholdt en nær tilknytning til det svenske. Derfor foregår hendes to bøger også i høj grad i Sverige. Hun er uddannet cand.merc. i kommunikation & strategisk planlægning fra CBS. Har oversat og udgivet udenlandske bøger på sit eget lille forlag Elg & Co. og debuterede selv som forfatter (på sit eget forlag) i foråret 2013.

Har udgivet krimierne:
Én gang morder (maj 2013)
Min mund er lukket (februar 2014)

Læs mere om Eva Maria Fredensborg her: http://evamariafredensborg.dk/ 

Gå til News