Offergaven
Hør uddrag

Offergaven

Dolores Redondo

Hr. Ferdinand
Et tragisk dødsfald i Elizondo-dalen virker mistænkeligt: En lille pige, blot nogle måneder gammel, bliver fundet død i sin seng. I panden har hun et rødt mærke, en plet på størrelse med en knap, som om noget er blevet presset mod hendes ansigt. Pigens oldemor påstår, at ulykken er Ingumas værk; dæmonen som forhindrer de sovende i at bevæge sig og stjæler deres åndedræt, så de dør i søvne.

De retsmedicinske analyser får politikommissær Amaia Salazar til at se nærmere på andre spædbørnsdødsfald. Efterforskningen afdækker et mønster, som politiet aldrig har set magen til. Og et voldsomt uvejr truer med at begrave den grufulde sandhed én gang for alle.

Offergaven er tredje og sidste bind i den fascinerende, spanske spændingstrilogi med den kvindelige politikommissær Amaia Salazar i hovedrollen. Trilogien blev indledt med Den usynlige vogter og efterfulgt af De glemte børn. Trilogien byder på intens spænding og udspiller sig i en varm og autentisk atmosfære. Den foregår i den smukke Baztán-dal i Baskerlandet i det nordlige Spanien.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hardback)
Belastning...
Køb nu
DKK 105.00
Sideantal: 440
ISBN: 9788793323780
Format: ePub
E-bog udk. 21. september 2016
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Hr. Ferdinand
Oversætter: Kirsten A. Nielsen
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Dolores Redondo
De glemte børn
Dolores Redondo
”Et selvmordsbrev,” foreslog Amaia. 
”Ikke helt nøjagtigt,” sagde Padua
Læs mere
Den usynlige vogter
Dolores Redondo
Det er få romaner, hvor man oplever et så stærkt behov for at vide, hvad Læs mere