Pater Noster
Læs uddrag
Hør uddrag

Pater Noster

Jesper Holm

På ualmindelig bestialsk maner forsvinder en dreng fra en kostskole i England. På grænsen mellem Syrien og Irak bliver en ung Yizidi-pige brutalt fjernet fra sin familie. I London vågner drengen Sam op i helvedes forgård – og i et primitivt bassin svømmer verdens giftigste fisk rundt.

Samtidig, et hemmeligt sted, træffer syv af de ni nulevende tempelriddere en skæbnesvanger beslutning, der angår en af deres egne. Den senest indviede, Noah Smith, stilles over for et ultimatum, som ingen mennesker nogensinde burde stilles overfor. Pater Noster er andet bind i Jesper Holms serie om den tavse og arrede tempelridder Noah Smith, der i første bind blev indviet som den niende nulevende tempelridder og indtog sin plads i den række af mænd, der stadig beskytter den ældgamle ordens hemmeligheder.

Jesper Holm har skabt et unikt univers, hvor middelalder og tempelriddere på forunderlig vis smelter sammen med nutiden i en hæsblæsende jagt for at afdække og beskytte nogle af verdenshistoriens store hemmeligheder.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 250.00
Sideantal: 416
ISBN: 9788740029789
Format: 145x220
Udk. 22. februar 2018
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
På vej
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Jesper Holm
Nyhed!
Corpus Christi
Jesper Holm har skabt et unikt univers, hvor kristusmyten, middelalder og Læs mere