Pigen i isen
Hør uddrag

Pigen i isen

Robert Bryndza

Politikens Forlag
En tidlig morgen i en af Londons parker falder en halvstor dreng bogstaveligt talt over det nøgne lig af en ung kvinde. Hun ligger indefrosset i et tykt lag is under en bådebro. På broen ligger hendes mobiltelefon og ringer.

Den rutinerede kriminalkommissær Erika Foster hentes ind for at lede efterforskningen. Hun er på orlov efter en skudepisode, hvor hendes makker blev dræbt, men den døde kvinde har forbindelse til en kendt rigmandsfamilie og sagen skal behandles diskret.

Erika finder snart ud af, at sagen også har forbindelse til tre lignende mord. Tre kvinder, der er efterladt i vand , bagbundet og kvalt. Hun jagter en seriemorder, men hun ved ikke, at han også jagter hende. Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Køb nu
DKK 49.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 480
ISBN: 9788740037999
Format: ePub
E-bog udk. 22. maj 2017
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
randiglensbo.dk
En virkelig spændende og velskrevet krimi. Jeg glæder mig allerede til at læse den næste bog i serien om den sympatiske og kompromisløse Erika Foster.
Litteratursiden.dk
Erika Foster er et frisk nyt pust på krimihylden. Hun har en spændende personlighed, et iltert temperament og et fantastisk drive, når hun først går i gang. Hun bruger utraditionelle metoder og har kun et mål: At fange morderen for enhver pris.
Downloads