Logo - Politikens Forlag
Nyheder
   
Nyhedskatalog

Vi er stolte over at præsentere de kommende nyheder fra Politikens Forlag i det helt nye katalog. Titlerne udkommer fra august - oktober 2016.

Der er nyt fra Birgithe Kosovic, A.J. Kazinski, Øbro & Tornbjerg, Jens Henrik Jensen, Olav Hergel og Katrine Marie Guldager. Og nyt fa udlandet: Et lille liv, Miss You, Min mands hustru og Illuminae. Og så er der nyt til børnene fra Thomas Skov, Flemming Møldrup, Kirsten Sonne Harild og Renée Toft Simonsen. Og nye biografier fra Bruce Springsteen, Anders Fogh Rasmussen, Mimi Jakobsen, Hans Pilgaard, Sebastian Klein og rummanden Andreas Mogensen.

Og så er der selvfølgelig alt det sunde, det usunde, det sjove og det historiske... 

Læs mere
Nyhedskatalog
I lige linje

I lige linje er syvende selvstændige bind i Anna Grues anmelderroste krimiserie med Dan Sommerdahl i hovedrollen. 


Læs mere
Sort kaffe & hvide sokker

Her er gode råd til motionister, noget om, hvad der kendetegner en rigtig cykelrytter, noget om det værste ved at være cykelrytter, og noget om det, man aldrig må gøre. 


Læs mere
4. juli 2016
Jesper Steins krimier filmatiseres
Jesper Steins romaner om Axel Steen skal filmatiseres. Første film får premiere i efteråret 2018. Det bliver SF Studios, som skal stå for filmatiseringen af Jesper Steins prisvindende romaner om Axel
Læs mere
23. juni 2016
Hele Afdeling Q filmatiseres
Nordisk Film har erhvervet de resterende filmrettigheder til Jussi Adler-Olsens krimithrillerserie om Afdeling Q og planlægger en serie på op til seks film, der starter med filmatiseringen af femte
Læs mere
Belgravia
Belgravia

Forfatteren til Downton Abbey, Julian Fellowes, er ude med en helt ny digital roman-føljeton. Første afsnit er gratis, og resten kan du abonnere på. Uge efter uge modtager du et afsnit fra Belgravia; en verden af sladder og intriger, et mylder af personer, høje som lave, deres indbyrdes relationer, drømme, kampe og kærlighedsliv. Læs mere.

Onboarding
Onboarding

Onboarding – også kendt som organisatorisk socialisering – beskriver de mekanismer, der sikrer, at nyansatte tilegner sig den nødvendige viden, de nødvendige evner og den nødvendige adfærd, der skal til for at trives og performe i en virksomhed.
Læs mere.

Bestsellere
1. Den hemmelige kvinde
Den hemmelige kvinde

Er det mit hus? Er han min mand? Er de mine børn? Er dette mit liv? Det siger de

Læs mere

2. Sort kaffe & hvide sokker
Sort kaffe & hvide sokker

Sort kaffe og hvide sokker er på én gang en fortælling om cykelsportens rødder

Læs mere

3. Hvor taler du flot dansk!
Hvor taler du flot dansk!

Et dynamisk, humoristisk og bevægende indspark i den skarpladte debat om

Læs mere

4. Over grænsen
Over grænsen

Syv af de allerbedste og mest populære danske krimi- og spændingsforfattere har

Læs mere