Sundhed

Nyheder
   
Danskernes bedste vægttab

Danskernes bedste væg­ttab er til dig, som ønsker et varigt vægttab, uanset om du skal tabe 5 eller 100 kg.


Læs mere
Mor og baby i topform

Med denne nye bog om efterfødselstræning derhjemme og på gåturen med barnevognen får nybagte mødre hjælp til at genvinde en stærk krop og til at fylde de første 12 måneder med sundhed, glæde og øget energi.


Læs mere

Træn spis lev - Dagbog

 

Godt i gang


Så er det nu! Træning og mad skal i 120 dage have førsteprioritet blandt mine gøremål. Årsagen er selvfølgelig, at jeg længe har vidst, at jeg BURDE gøre noget ved noget: Jeg har døjet med musearm, dårligt knæ, låst skulder, hælspore – alt sammen over de sidste to år. Hvor min vægt har sneget sig op, har mit kondital og grundform styrtdykket til et absolut nulpunkt. Og så kom chancen dumpende fra uventet kant, da jeg fik mulighed for at blive case i forbindelse med bogen Træn Spis Lev, som Frida Hallqvist og Maria Lucia Heiberg står bag. Ideen er, at jeg sammen med en kollega, Vicki, tester motions- og kostprincipperne af, samtidig med, at vi får vejledning af den i øvrigt superskønne og inspirerende Frida.

Vicki og jeg har længe vidst det og forberedt os på det mentalt, men det var lidt uklart, hvornår det kunne gå op med et travlt program. Så da der mandag aften dumpede en sms ind til mig fra Vicki, da jeg stod til popkoncert i operaen og genoplevede mine sidste 20 år: ”Der er mail om træning J Torsdag formiddag!”, var min første tanke: ”Farvel jul!” Vores kolleger har på allerkærligste vis, rystet på hovedet af os og ment, at vi skulle vente til januar, da jul, sprut og søde sager også i en forlagsverden er tæt forbundne.

Men nu var chancen der, så både Vicki og jeg var vældig optimistiske og glædede os stort, da vi torsdag morgen med hjerterne i halsen, viste os for hinanden i træningstøj for første gang, og jeg fik mødt Frida til en times undervisning i ”Pulsing Barre”. Kort fortalt går træningen ud på, at man har en barre som hjælpemiddel og derfra laver småbitte øvelser med en lille bold, de har i dit sportscenter, eller du kan få i enhver sportsbutik til få penge. Øvelser, der fint kan overføres til hjemmegulvet med en stol inden for rækkevidde. Øvelser, der ser ud af meget lidt. Øvelser, som erfaringen viste, gør mega-nas dagen efter, (så jeg forventer stor effekt).