Logo - Politikens Forlag
21. oktober 2015

Tillykke til Øbro og Tornbjerg

Tillykke til Øbro og Tornbjerg

Forfatterparret Jeanette Øbro og Ole Tornbjerg blev i dag overrasket på Politikens Forlag med nyheden om, at de er vindere af Martha Prisen 2015. Martha Prisen uddeles i år for 27. gang og er læsernes egen pris. Prisen uddeles af Bog & idé og gives til den forfatter, som modtager flest stemmer fra de besøgende i Bog & idés butikker, på bog-ide.dk samt på Bog & idés Facebook-side.
 
Det er snart et år siden, at Øbro og Tornbjerg udgav Det norske job, der er forfatterparrets seneste bog i serien med psykologen og profileringseksperten Katrine Wraa. Serien har ikke alene taget anmelderne med storm, den er også ekstremt populær blandt læserne – det er dagens pris et meget synligt bevis på, siger Anders Dahl Iversen, kædechef i Bog & idé, der overrakte prisen til forfatterparret.
 
Glæder sig til næste bog
Jeanette Øbro og Ole Tornbjerg debuterede med Skrig under vand i 2010, som de blandt andet vandt Politikens krimikonkurrence med. Herefter har de udgivet Djævelens ansigt i 2012, Evas sidste nat i 2013 og senest Det norske job i 2014. Alle på Politikens Forlag.
 
Gift og har tre børn
Jeanette Øbro er uddannet jordemoder og senere kommunikationsuddannet. Hun har arbejdet som konsulent og projektleder og er i dag fuldtidsforfatter.
 
Ole Tornbjerg har læst kommunikation og er uddannet filmproducer. Han har i mange år arbejdet som instruktør, producer og producent i tv- og filmbranchen. Han er i dag fuldtidsforfatter.
 
Parret er gift og har tre børn.

Gå til News