Logo - Politikens Forlag
Trine Hahnemann, kendt og anerkendt kok både herhjemme og i udlandet, international debattør og foredragsholder, madskribent og indehaver af firmaet Hahnemanns Køkken, der dagligt står bag 3.000 frokoster i private og offentlige virksomheder i Storkøbenhavn. Hun har et passioneret forhold til rug, er en engageret fortaler for økologi og bæredygtige løsninger, samt at mad skal være lavet med kærlighed, og hun bliver ofte brugt som hovedtaler ved internationale konferencer, symposier m.m. Hun skriver fast for magasinet Mad & Bolig og for det amerikanske website www.zesterdaily.com og optræder jævnligt på tv, i magasiner og aviser i England og USA. Trine har skrevet ni danske kogebøger og fire engelske. Hendes seneste kogebog udkommer på engelsk i efteråret 2014 under titlen Scandinavian Baking og snart altså også på dansk. Trine bor i København med sin mand og har arbejdsbase dels der, dels i London.
Syriens gryder - En kulinarisk dannelsesrejse
Syriens gryder – en kulinarisk dannelsesrejse er ikke blot en kogebog med de skønneste retter til lange middage med snak over bordet. Den er også en kærlighedserklæring til det syriske folk og dets rige kultur, fra før verden gik af lave, og borgerkrigen brød ud. 
Interview med Pernille Kløvedal og Ruth Sperling
Syriens gryder – en kulinarisk dannelsesrejse er ikke blot en kogebog med de skønneste retter til lange middage med snak over bordet. Den er også en kærlighedserklæring til det syriske folk og dets rige kultur, fra før verden gik af lave, og borgerkrigen brød ud. 
TOP  ▲
Bøger af Trine Hahnemann
Brød og kager
Denne smukke, superanvendelige bagebog handler om kærlighed til brød og Læs mere