Turen Går Til Syd- og Sønderjylland
Læs uddrag
Hør uddrag

Turen Går Til Syd- og Sønderjylland

Niels Damkjær

Politikens Forlag
Turen går til Syd- og Sønderjylland er den første selvstændige guidebog til grænselandet fra Danmarks største rejsebogsserie.

Med insider-viden og spændende baggrundsartikler guider forfatter Niels Damkjær til de største og mest særprægede oplevelser i det syd- og sønderjyske samt syd for grænsen i Nordfriesland, Flensborg og Schleswig, hvor der stilles skarpt på den dansk-tyske historik.

Niels Damkjær, som selv er bosat i Haderslev, udstikker bl.a. vejen til store naturoplevelser med sælsafari og barfodstur på bunden af Vadehavet, men han tager os også med på pilgrimsvandring ad Hærvejen, der bliver tid til at besøge Schackenborg slot, Emil Nolde museet i Seebüll - og så får Syd- og Sønderjyllands alsidige musikliv sin helt egen centrale plads i bogen.

Håndplukkede attraktioner:
Forfatteren viser også vej til gode hoteller og vandrehjem, de bedste spisesteder, de sjoveste cafeer og værtshuse, de mest spændende butikker rundt om i Syd- og Sønderjylland og store oplevelser langs Hærvejen.

Vi får desuden at vide, hvor det er bedst at spille golf, sejle kano og kajak eller opleve stjernehimlen.

Og så bliver der taget hånd om børn og barnlige voksne med nøje udvalgte tips og anbefalinger til ringridning, zoologiske haver, legeparker, vikingecentre og lærerige legepladser for de mindste naturvidenskabsfolk.

Turen går til Syd- og Sønderjylland er tænkt som inspiration til at opleve området for første omgang eller – for folk der tror de kender det hele på forhånd - på en ny og mere spændende måde.

Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 160.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 132
ISBN: 9788756789875
Format: 120x190
Udk. 23. april 2010
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Fotograf: Søren Lauridsen
Forlag: Politikens Forlag
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Niels Damkjær
Turen Går Til Madeira & Porto Santo
Niels Damkjær
Bogen dækker hele den portugisiske ø Madeira og naboøen Porto Santo. Guiden Læs mere