Vegetar
Hør uddrag

Vegetar

Ditte Ingemann

Politikens Forlag
Vi danskere er kødelskere med stort K, men både krop, sjæl og miljø har brug for kødløse dage, så derfor er det kokken, madskribenten og grøntsagseksperten Ditte Ingemanns mission at gøre os danskere til grøntelskere med stort G.

I hendes nye personlige kogebog Vegetar finder du alt fra morgenmad og snacks til mættende hovedretter, salater og søde sager. Fælles for de over 140 retter er, at de er sunde og velsmagende, og så repræsenterer de det nye grønne moderne danske køkken anno 2016. 

Anvend bogen til at lægge kødet helt på hylden. Eller, hvis du allerede er vegetar, til ny inspiration. Det kan også være, du bare har brug for gode ideer til kødfrie dage – du behøver ikke at være fuldtidsvegetar for at få glæde af bogen. Den afspejler Dittes eget liv, hendes køkken og den mad, hun spiseri hverdagen – hun lever ikke 100 procent vegetarisk, men kødet er det sekundære i hendes kost og grøntsagerne det primære. Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Køb nu
DKK 129.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 296
ISBN: 9788740035803
Format: ePub
E-bog udk. 01. september 2016
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Fotograf: Ditte Ingemann
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Fyns Stiftstidende, Marie Jung
En dejlig overraskelse … Bag på bogen står der, at retterne repræsenterer "det grønne, moderne køkken", og det er så sandt, som det er sagt.
 
 
 
 
 
-  chrichri.dk, Charlotte Weisenfeld
En lækker kogebog fuld af forskelligartede, velsmagende og nemme opskrifter … Bogen kan enten bruges, hvis du ønsker at lægge kødet på hylden, hvis du som vegetar har brug for ny inspiration eller, hvis du har brug for gode råd og ideer til kødfrie dage.
Holstebro Onsdag, Mette Grith Sørensen
Anderledes på den gode måde ... en god, tyk sag med smukke fotos og overskuelige opskrifter … jeg får simpelt hen lyst til at kaste mig ud i en masse af opskrifterne.
feinschmeckeren.dk, Rasmus Palsgård
Vegetar er en strålende bog at have ved hånden, hvis man ønsker at omlægge sin kost til en mere grøn hverdag.
Kantinen
Smukke fotos og let tilgængelige fremgangsmåder.
Vegetar
Vi danskere er kødelskere med stort K, men både krop, sjæl og miljø har brug for kødløse dage, så derfor er det kokken, madskribenten og grøntsagseksperten Ditte Ingemanns mission at gøre os danskere til grøntelskere med stort G.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Ditte Ingemann
Nyhed!
Salatsnedker
Salat-agurk-tomat er en lidt slatten salat-tankegang. Salater kan så meget Læs mere